Cadiz vs Rayo Vallecano

Cadiz vs Rayo VallecanoCadizRayo Vallecano

⚽ 2023-09-27 – La Liga

 

Cadiz vs Rayo Vallecano kampsniktitt

Kampen mellom Cadiz og Rayo Vallecano spilles 2023-09-27. Denne La Liga-kampen starter 19:30 GMT. Hjemmelaget ledet av manager Sergio har 1 seire på de siste 5 kamper, mens Rayo Vallecano har 2 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Cadiz og Rayo Vallecano, har Cadiz 2 seire hjemme mens Rayo Vallecano har 0 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Cadiz: n/a
  • for Rayo Vallecano: n/a

Cadiz vs Rayo Vallecano H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Cadiz og Rayo Vallecano:

Dato Resultat
2023-02-25 Cadiz 1 – 0 Rayo Vallecano
2022-10-22 Rayo Vallecano 5 – 1 Cadiz
2022-03-06 Cadiz 2 – 0 Rayo Vallecano
2021-09-26 Rayo Vallecano 3 – 1 Cadiz

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Cadiz – Rayo Vallecano.

Cadiz vs Rayo Vallecano Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Cadiz vs Rayo Vallecano Spilltips

Våre oddstips for La Liga-kampen Cadiz - Rayo Vallecano den 2023-09-27 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Cadiz vs Rayo Vallecano Spilltips

Våre oddstips for La Liga-kampen Cadiz - Rayo Vallecano den 2023-09-27 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Cadiz vs Rayo Vallecano?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Cadiz og Rayo Vallecano, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Cadiz vs Rayo Vallecano?

Publisert i La Liga Merket med: ,