Burnley vs Manchester United

Burnley vs Manchester UnitedBurnleyManchester United

⚽ 2023-09-23 – Premier League

 

Burnley vs Manchester United kampsniktitt

Kampen mellom Burnley og Manchester United spilles 2023-09-23. Denne Premier League-kampen starter 19:00 GMT. Hjemmelaget ledet av manager V. Kompany har 1 seire på de siste 5 kamper, mens Manchester United har 1 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Burnley og Manchester United, har Burnley 0 seire hjemme mens Manchester United har 0 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Burnley: n/a
  • for Manchester United: H. Mejbri(1 goals/match);

Burnley vs Manchester United H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Burnley og Manchester United:

Dato Resultat
2022-12-21 Manchester United 2 – 0 Burnley
2022-02-08 Burnley 1 – 1 Manchester United
2021-12-30 Manchester United 3 – 1 Burnley
2021-04-18 Manchester United 3 – 1 Burnley

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Burnley – Manchester United.

Burnley vs Manchester United Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Burnley vs Manchester United Spilltips

Våre oddstips for Premier League-kampen Burnley - Manchester United den 2023-09-23 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Burnley vs Manchester United Spilltips

Våre oddstips for Premier League-kampen Burnley - Manchester United den 2023-09-23 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Burnley vs Manchester United?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Burnley og Manchester United, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Burnley vs Manchester United?

Publisert i Premier League Merket med: ,