Burnley vs Crystal Palace

Burnley vs Crystal PalaceBurnleyCrystal Palace

⚽ 2023-11-04 – Premier League

 

Burnley vs Crystal Palace kampsniktitt

Kampen mellom Burnley og Crystal Palace spilles 2023-11-04. Denne Premier League-kampen starter 15:00 GMT. Hjemmelaget ledet av manager V. Kompany har 1 seire på de siste 5 kamper, mens Crystal Palace har 1 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Burnley og Crystal Palace, har Burnley 1 seire hjemme mens Crystal Palace har 0 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Burnley: n/a
  • for Crystal Palace: n/a

Burnley vs Crystal Palace H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Burnley og Crystal Palace:

Dato Resultat
2022-02-26 Crystal Palace 1 – 1 Burnley
2021-11-20 Burnley 3 – 3 Crystal Palace
2021-02-13 Crystal Palace 0 – 3 Burnley
2020-11-23 Burnley 1 – 0 Crystal Palace

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Burnley – Crystal Palace.

Burnley vs Crystal Palace Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Burnley vs Crystal Palace Spilltips

Våre oddstips for Premier League-kampen Burnley - Crystal Palace den 2023-11-04 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Burnley vs Crystal Palace Spilltips

Våre oddstips for Premier League-kampen Burnley - Crystal Palace den 2023-11-04 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Burnley vs Crystal Palace?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Burnley og Crystal Palace, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Burnley vs Crystal Palace?

Publisert i Premier League Merket med: ,