Brooklyn Nets vs Milwaukee Bucks

Brooklyn Nets vs Milwaukee BucksBrooklyn NetsMilwaukee Bucks

🏀 2023-11-07 – NBA

 

Brooklyn Nets vs Milwaukee Bucks kampsniktitt

Kampen mellom Brooklyn Nets og Milwaukee Bucks som spilles i NBA starter kl. 01:30 GMT den 2023-11-07. Hjemmelaget kommer med 3 seire i de siste 6 spilte kampene, mens Milwaukee Bucks har en vinnerprosent på 0.6 fra de siste 5 spilte kampene.

Når det gjelder de siste 4 møtene mellom de to lagene, har vi Brooklyn Nets med 1 seire hjemme, mens Milwaukee Bucks har 1 seire registrert i bortekamper.

For inneværende sesong har Brooklyn Nets en gjennomsnittlig poengforskjell på 0.3 poeng, mens Milwaukee Bucks har en gjennomsnittlig poengforskjell på -4.4 poeng:

  • Brooklyn Nets: 116.3 gjennomsnittspoeng for, 116 gjennomsnittspoeng imot
  • Milwaukee Bucks: 114.2 gjennomsnittspoeng for, 118.6 gjennomsnittspoeng imot

Brooklyn Nets vs Milwaukee Bucks H2H-resultater

Tabellen nedenfor presenterer resultatene av de siste fem møtene mellom Brooklyn Nets og Milwaukee Bucks:

Dato Resultat
2023-07-11 Milwaukee Bucks 71 – 92 Brooklyn Nets
2023-03-10 Milwaukee Bucks 118 – 113 Brooklyn Nets
2023-03-01 Brooklyn Nets 104 – 118 Milwaukee Bucks
2022-12-24 Brooklyn Nets 118 – 100 Milwaukee Bucks

I tillegg til de endelige resultatene i disse kampene, kan du sjekke flere H2H-data for kampen mellom Brooklyn Nets og Milwaukee Bucks, med gjeldende lagform og plasseringer.

Brooklyn Nets vs Milwaukee Bucks Basketballtips

Med et raskt blikk over de siste H2H-resultatene mellom Brooklyn Nets og Milwaukee Bucks, og vinnerratene for hvert lag, kan vi beregne en sannsynlighet for matchvinneren av denne basketballkampen.

Brooklyn Nets vs Milwaukee Bucks Spilltips

Vårt tips for kampen Brooklyn Nets vs Milwaukee Bucks, som spilles i NBA den 2023-11-07, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Brooklyn Nets vs Milwaukee Bucks Spilltips

Vårt tips for kampen Brooklyn Nets vs Milwaukee Bucks, som spilles i NBA den 2023-11-07, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Vi anbefaler at du sjekker mer inngående statistikk og gjør opp din egen mening før du tipper på matchvinneren. Det er best å sjekke statistikken selv med data levert av BasketballStats247.com og velge de beste spillalternativene.

Hvor kan du satse på Brooklyn Nets vs Milwaukee Bucks?

Nedenfor har vi listet opp noen anbefalte nettsteder hvor du kan plassere matchvinnerspill på kampen mellom Brooklyn Nets og Milwaukee Bucks, sammen med noen andre spillmarkeder som over/under, pausevinner og så videre:

Vår anbefaling for disse operatørene er basert på brukeranmeldelser og bransjeerfaring. I tillegg har disse spillselskapene registreringsbonuser for nye brukere, og de er gode for å spille på andre idretter som fotball, tennis, håndball og 20+ andre idretter. Ansvarsfraskrivelse: Vi har reklameavtaler med disse anbefalte spillnettstedene.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Brooklyn Nets vs Milwaukee Bucks?

Publisert i NBA Merket med: ,