Brøndby vs Nordsjælland

Brøndby vs NordsjællandBrøndbyNordsjælland

⚽ 2023-10-29 – Superliga

 

Brøndby vs Nordsjælland kampsniktitt

Kampen mellom Brøndby og Nordsjælland spilles 2023-10-29. Denne Superliga-kampen starter 17:00 GMT. Hjemmelaget ledet av manager J. Sørensen har 3 seire på de siste 5 kamper, mens Nordsjælland har 1 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Brøndby og Nordsjælland, har Brøndby 1 seire hjemme mens Nordsjælland har 1 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Brøndby: n/a
  • for Nordsjælland: E. Nuamah(1.25 goals/match);

Brøndby vs Nordsjælland H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Brøndby og Nordsjælland:

Dato Resultat
2023-08-06 Nordsjælland 3 – 1 Brøndby
2023-05-29 Brøndby 5 – 1 Nordsjælland
2023-03-19 Nordsjælland 2 – 1 Brøndby
2022-07-24 Brøndby 1 – 3 Nordsjælland

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Brøndby – Nordsjælland.

Brøndby vs Nordsjælland Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Brøndby vs Nordsjælland Spilltips

Våre oddstips for Superliga-kampen Brøndby - Nordsjælland den 2023-10-29 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Brøndby vs Nordsjælland Spilltips

Våre oddstips for Superliga-kampen Brøndby - Nordsjælland den 2023-10-29 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Brøndby vs Nordsjælland?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Brøndby og Nordsjælland, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Brøndby vs Nordsjælland?

Publisert i Superliga Merket med: ,