Brøndby vs FC Copenhagen

Brøndby vs FC CopenhagenBrøndbyFC Copenhagen

⚽ 2023-09-24 – Superliga

 

Brøndby vs FC Copenhagen kampsniktitt

Kampen mellom Brøndby og FC Copenhagen spilles 2023-09-24. Denne Superliga-kampen starter 12:00 GMT. Hjemmelaget ledet av manager J. Sørensen har 5 seire på de siste 5 kamper, mens FC Copenhagen har 1 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Brøndby og FC Copenhagen, har Brøndby 0 seire hjemme mens FC Copenhagen har 1 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Brøndby: n/a
  • for FC Copenhagen: n/a

Brøndby vs FC Copenhagen H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Brøndby og FC Copenhagen:

Dato Resultat
2023-05-14 Brøndby 1 – 3 FC Copenhagen
2023-04-30 FC Copenhagen 0 – 1 Brøndby
2022-10-16 Brøndby 1 – 1 FC Copenhagen
2022-08-07 FC Copenhagen 4 – 1 Brøndby

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Brøndby – FC Copenhagen.

Brøndby vs FC Copenhagen Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Brøndby vs FC Copenhagen Spilltips

Våre oddstips for Superliga-kampen Brøndby - FC Copenhagen den 2023-09-24 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Brøndby vs FC Copenhagen Spilltips

Våre oddstips for Superliga-kampen Brøndby - FC Copenhagen den 2023-09-24 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Brøndby vs FC Copenhagen?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Brøndby og FC Copenhagen, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Brøndby vs FC Copenhagen?

Publisert i Superliga Merket med: ,