Brommapojkarna vs Sirius

Brommapojkarna vs SiriusBrommapojkarnaSirius

⚽ 2023-05-27 – Allsvenskan

 

Brommapojkarna vs Sirius kampsniktitt

Kampen mellom Brommapojkarna og Sirius spilles 2023-05-27. Denne Allsvenskan-kampen starter 15:30 GMT. Hjemmelaget ledet av manager har 4 seire på de siste 5 kamper, mens Sirius har 0 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Brommapojkarna og Sirius, har Brommapojkarna 1 seire hjemme mens Sirius har 2 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Brommapojkarna: n/a
  • for Sirius: n/a

Brommapojkarna vs Sirius H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Brommapojkarna og Sirius:

Dato Resultat
2020-11-11 Brommapojkarna 1 – 3 Sirius
2018-10-28 Sirius 4 – 2 Brommapojkarna
2018-07-14 Brommapojkarna 0 – 1 Sirius
2015-07-27 Brommapojkarna 1 – 0 Sirius

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Brommapojkarna – Sirius.

Brommapojkarna vs Sirius Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Brommapojkarna vs Sirius Spilltips

Våre oddstips for Allsvenskan-kampen Brommapojkarna - Sirius den 2023-05-27 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Brommapojkarna vs Sirius Spilltips

Våre oddstips for Allsvenskan-kampen Brommapojkarna - Sirius den 2023-05-27 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Brommapojkarna vs Sirius?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Brommapojkarna og Sirius, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

unibet www.unibet.com bet365 www.bet365.com
comeon www.comeon.com mobilbet www.mobilbet.com

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Brommapojkarna vs Sirius?

Publisert i Allsvenskan Merket med: ,