Brommapojkarna vs Häcken

Brommapojkarna vs HäckenBrommapojkarnaHäcken

⚽ 2023-11-12 – Allsvenskan

 

Brommapojkarna vs Häcken kampsniktitt

Kampen mellom Brommapojkarna og Häcken spilles 2023-11-12. Denne Allsvenskan-kampen starter 14:00 GMT. Hjemmelaget ledet av manager har 1 seire på de siste 5 kamper, mens Häcken har 2 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Brommapojkarna og Häcken, har Brommapojkarna 1 seire hjemme mens Häcken har 1 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Brommapojkarna: n/a
  • for Häcken: B. Traoré(0.86 goals/match);

Brommapojkarna vs Häcken H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Brommapojkarna og Häcken:

Dato Resultat
2023-07-15 Häcken 4 – 2 Brommapojkarna
2018-08-26 Häcken 6 – 0 Brommapojkarna
2018-04-09 Brommapojkarna 2 – 0 Häcken
2014-09-20 Brommapojkarna 1 – 5 Häcken

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Brommapojkarna – Häcken.

Brommapojkarna vs Häcken Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Brommapojkarna vs Häcken Spilltips

Våre oddstips for Allsvenskan-kampen Brommapojkarna - Häcken den 2023-11-12 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Brommapojkarna vs Häcken Spilltips

Våre oddstips for Allsvenskan-kampen Brommapojkarna - Häcken den 2023-11-12 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Brommapojkarna vs Häcken?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Brommapojkarna og Häcken, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Brommapojkarna vs Häcken?

Publisert i Allsvenskan Merket med: ,