Brommapojkarna vs Degerfors

Brommapojkarna vs DegerforsBrommapojkarnaDegerfors

⚽ 2023-07-08 – Allsvenskan

 

Brommapojkarna vs Degerfors kampsniktitt

Kampen mellom Brommapojkarna og Degerfors spilles 2023-07-08. Denne Allsvenskan-kampen starter 15:30 GMT. Hjemmelaget ledet av manager har 2 seire på de siste 5 kamper, mens Degerfors har 0 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Brommapojkarna og Degerfors, har Brommapojkarna 1 seire hjemme mens Degerfors har 1 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Brommapojkarna: n/a
  • for Degerfors: n/a

Brommapojkarna vs Degerfors H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Brommapojkarna og Degerfors:

Dato Resultat
2019-10-05 Degerfors 2 – 1 Brommapojkarna
2019-05-11 Brommapojkarna 2 – 3 Degerfors
2017-09-02 Degerfors 3 – 2 Brommapojkarna
2017-06-03 Brommapojkarna 1 – 0 Degerfors

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Brommapojkarna – Degerfors.

Brommapojkarna vs Degerfors Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Brommapojkarna vs Degerfors Spilltips

Våre oddstips for Allsvenskan-kampen Brommapojkarna - Degerfors den 2023-07-08 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Brommapojkarna vs Degerfors Spilltips

Våre oddstips for Allsvenskan-kampen Brommapojkarna - Degerfors den 2023-07-08 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Brommapojkarna vs Degerfors?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Brommapojkarna og Degerfors, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

unibet www.unibet.com - -
comeon www.comeon.com mobilbet www.mobilbet.com

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Brommapojkarna vs Degerfors?

Publisert i Allsvenskan Merket med: ,