Brighton & Hove Albion vs Manchester City

Brighton & Hove Albion vs Manchester CityBrighton & Hove AlbionManchester City

⚽ 2023-05-24 – Premier League

 

Brighton & Hove Albion vs Manchester City kampsniktitt

Kampen mellom Brighton & Hove Albion og Manchester City spilles 2023-05-24. Denne Premier League-kampen starter 19:00 GMT. Hjemmelaget ledet av manager R. De Zerbi har 3 seire på de siste 5 kamper, mens Manchester City har 4 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Brighton & Hove Albion og Manchester City, har Brighton & Hove Albion 1 seire hjemme mens Manchester City har 1 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Brighton & Hove Albion: n/a
  • for Manchester City: E. Haaland(1.09 goals/match);

Brighton & Hove Albion vs Manchester City H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Brighton & Hove Albion og Manchester City:

Dato Resultat
2022-10-22 Manchester City 3 – 1 Brighton & Hove Albion
2022-04-20 Manchester City 3 – 0 Brighton & Hove Albion
2021-10-23 Brighton & Hove Albion 1 – 4 Manchester City
2021-05-18 Brighton & Hove Albion 3 – 2 Manchester City

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Brighton & Hove Albion – Manchester City.

Brighton & Hove Albion vs Manchester City Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Brighton & Hove Albion vs Manchester City Spilltips

Våre oddstips for Premier League-kampen Brighton & Hove Albion - Manchester City den 2023-05-24 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Brighton & Hove Albion vs Manchester City Spilltips

Våre oddstips for Premier League-kampen Brighton & Hove Albion - Manchester City den 2023-05-24 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Brighton & Hove Albion vs Manchester City?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Brighton & Hove Albion og Manchester City, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

unibet www.unibet.com bet365 www.bet365.com
comeon www.comeon.com mobilbet www.mobilbet.com

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Brighton & Hove Albion vs Manchester City?

Publisert i Premier League Merket med: ,