Brighton & Hove Albion vs AFC Bournemouth

Brighton & Hove Albion vs AFC BournemouthBrighton & Hove AlbionAFC Bournemouth

⚽ 2023-09-24 – Premier League

 

Brighton & Hove Albion vs AFC Bournemouth kampsniktitt

Kampen mellom Brighton & Hove Albion og AFC Bournemouth spilles 2023-09-24. Denne Premier League-kampen starter 13:00 GMT. Hjemmelaget ledet av manager R. De Zerbi har 3 seire på de siste 5 kamper, mens AFC Bournemouth har 1 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Brighton & Hove Albion og AFC Bournemouth, har Brighton & Hove Albion 2 seire hjemme mens AFC Bournemouth har 0 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Brighton & Hove Albion: n/a
  • for AFC Bournemouth: n/a

Brighton & Hove Albion vs AFC Bournemouth H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Brighton & Hove Albion og AFC Bournemouth:

Dato Resultat
2023-04-04 AFC Bournemouth 0 – 2 Brighton & Hove Albion
2023-02-04 Brighton & Hove Albion 1 – 0 AFC Bournemouth
2020-01-21 AFC Bournemouth 3 – 1 Brighton & Hove Albion
2019-12-28 Brighton & Hove Albion 2 – 0 AFC Bournemouth

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Brighton & Hove Albion – AFC Bournemouth.

Brighton & Hove Albion vs AFC Bournemouth Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Brighton & Hove Albion vs AFC Bournemouth Spilltips

Våre oddstips for Premier League-kampen Brighton & Hove Albion - AFC Bournemouth den 2023-09-24 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Brighton & Hove Albion vs AFC Bournemouth Spilltips

Våre oddstips for Premier League-kampen Brighton & Hove Albion - AFC Bournemouth den 2023-09-24 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Brighton & Hove Albion vs AFC Bournemouth?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Brighton & Hove Albion og AFC Bournemouth, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Brighton & Hove Albion vs AFC Bournemouth?

Publisert i Premier League Merket med: ,