Brest vs Olympique Lyonnais

Brest vs Olympique LyonnaisBrestOlympique Lyonnais

⚽ 2022-12-28 – Ligue 1

 

Brest vs Olympique Lyonnais kampsniktitt

Kampen mellom Brest og Olympique Lyonnais spilles 2022-12-28. Denne Ligue 1-kampen starter 20:00 GMT. Hjemmelaget ledet av manager B. Grougi har 2 seire på de siste 5 kamper, mens Olympique Lyonnais har 2 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Brest og Olympique Lyonnais, har Brest 1 seire hjemme mens Olympique Lyonnais har 1 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Brest: n/a
  • for Olympique Lyonnais: n/a

Brest vs Olympique Lyonnais H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Brest og Olympique Lyonnais:

Dato Resultat
2022-04-20 Brest 2 – 1 Olympique Lyonnais
2021-08-07 Olympique Lyonnais 1 – 1 Brest
2021-02-19 Brest 2 – 3 Olympique Lyonnais
2020-12-16 Olympique Lyonnais 2 – 2 Brest

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Brest – Olympique Lyonnais.

Brest vs Olympique Lyonnais Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Brest vs Olympique Lyonnais Spilltips

Våre oddstips for Ligue 1-kampen Brest - Olympique Lyonnais den 2022-12-28 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Brest vs Olympique Lyonnais Spilltips

Våre oddstips for Ligue 1-kampen Brest - Olympique Lyonnais den 2022-12-28 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Brest vs Olympique Lyonnais?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Brest og Olympique Lyonnais, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

unibet www.unibet.com bet365 www.bet365.com
comeon www.comeon.com mobilbet www.mobilbet.com

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Brest vs Olympique Lyonnais?

Publisert i Ligue 1 Merket med: ,