Boston Celtics vs Toronto Raptors

Boston Celtics vs Toronto RaptorsBoston CelticsToronto Raptors

🏀 2023-11-12 – NBA

 

Boston Celtics vs Toronto Raptors kampsniktitt

Kampen mellom Boston Celtics og Toronto Raptors som spilles i NBA starter kl. 01:00 GMT den 2023-11-12. Hjemmelaget kommer med 5 seire i de siste 7 spilte kampene, mens Toronto Raptors har en vinnerprosent på 0.5 fra de siste 8 spilte kampene.

Når det gjelder de siste 4 møtene mellom de to lagene, har vi Boston Celtics med 2 seire hjemme, mens Toronto Raptors har 0 seire registrert i bortekamper.

For inneværende sesong har Boston Celtics en gjennomsnittlig poengforskjell på 12 poeng, mens Toronto Raptors har en gjennomsnittlig poengforskjell på 1.1 poeng:

  • Boston Celtics: 120.6 gjennomsnittspoeng for, 108.6 gjennomsnittspoeng imot
  • Toronto Raptors: 109.6 gjennomsnittspoeng for, 108.5 gjennomsnittspoeng imot

Boston Celtics vs Toronto Raptors H2H-resultater

Tabellen nedenfor presenterer resultatene av de siste fem møtene mellom Boston Celtics og Toronto Raptors:

Dato Resultat
2023-04-08 Boston Celtics 121 – 102 Toronto Raptors
2023-04-06 Boston Celtics 97 – 93 Toronto Raptors
2023-01-21 Toronto Raptors 104 – 106 Boston Celtics
2022-12-06 Toronto Raptors 110 – 116 Boston Celtics

I tillegg til de endelige resultatene i disse kampene, kan du sjekke flere H2H-data for kampen mellom Boston Celtics og Toronto Raptors, med gjeldende lagform og plasseringer.

Boston Celtics vs Toronto Raptors Basketballtips

Med et raskt blikk over de siste H2H-resultatene mellom Boston Celtics og Toronto Raptors, og vinnerratene for hvert lag, kan vi beregne en sannsynlighet for matchvinneren av denne basketballkampen.

Boston Celtics vs Toronto Raptors Spilltips

Vårt tips for kampen Boston Celtics vs Toronto Raptors, som spilles i NBA den 2023-11-12, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Boston Celtics vs Toronto Raptors Spilltips

Vårt tips for kampen Boston Celtics vs Toronto Raptors, som spilles i NBA den 2023-11-12, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Vi anbefaler at du sjekker mer inngående statistikk og gjør opp din egen mening før du tipper på matchvinneren. Det er best å sjekke statistikken selv med data levert av BasketballStats247.com og velge de beste spillalternativene.

Hvor kan du satse på Boston Celtics vs Toronto Raptors?

Nedenfor har vi listet opp noen anbefalte nettsteder hvor du kan plassere matchvinnerspill på kampen mellom Boston Celtics og Toronto Raptors, sammen med noen andre spillmarkeder som over/under, pausevinner og så videre:

Vår anbefaling for disse operatørene er basert på brukeranmeldelser og bransjeerfaring. I tillegg har disse spillselskapene registreringsbonuser for nye brukere, og de er gode for å spille på andre idretter som fotball, tennis, håndball og 20+ andre idretter. Ansvarsfraskrivelse: Vi har reklameavtaler med disse anbefalte spillnettstedene.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Boston Celtics vs Toronto Raptors?

Publisert i NBA Merket med: ,