Boston Celtics vs New York Knicks

Boston Celtics vs New York KnicksBoston CelticsNew York Knicks

🏀 2023-10-18 – NBA

 

Boston Celtics vs New York Knicks kampsniktitt

Kampen mellom Boston Celtics og New York Knicks som spilles i NBA starter kl. 00:30 GMT den 2023-10-18. Hjemmelaget kommer med 2 seire i de siste 3 spilte kampene, mens New York Knicks har en vinnerprosent på 0.5 fra de siste 2 spilte kampene.

Når det gjelder de siste 4 møtene mellom de to lagene, har vi Boston Celtics med 0 seire hjemme, mens New York Knicks har 1 seire registrert i bortekamper.

For inneværende sesong har Boston Celtics en gjennomsnittlig poengforskjell på 4 poeng, mens New York Knicks har en gjennomsnittlig poengforskjell på -1 poeng:

  • Boston Celtics: 111 gjennomsnittspoeng for, 107 gjennomsnittspoeng imot
  • New York Knicks: 113 gjennomsnittspoeng for, 114 gjennomsnittspoeng imot

Boston Celtics vs New York Knicks H2H-resultater

Tabellen nedenfor presenterer resultatene av de siste fem møtene mellom Boston Celtics og New York Knicks:

Dato Resultat
2023-10-10 New York Knicks 114 – 107 Boston Celtics
2023-07-14 New York Knicks 97 – 89 Boston Celtics
2023-03-06 Boston Celtics 129 – 131 New York Knicks
2023-02-28 New York Knicks 109 – 94 Boston Celtics

I tillegg til de endelige resultatene i disse kampene, kan du sjekke flere H2H-data for kampen mellom Boston Celtics og New York Knicks, med gjeldende lagform og plasseringer.

Boston Celtics vs New York Knicks Basketballtips

Med et raskt blikk over de siste H2H-resultatene mellom Boston Celtics og New York Knicks, og vinnerratene for hvert lag, kan vi beregne en sannsynlighet for matchvinneren av denne basketballkampen.

Boston Celtics vs New York Knicks Spilltips

Vårt tips for kampen Boston Celtics vs New York Knicks, som spilles i NBA den 2023-10-18, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Boston Celtics vs New York Knicks Spilltips

Vårt tips for kampen Boston Celtics vs New York Knicks, som spilles i NBA den 2023-10-18, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Vi anbefaler at du sjekker mer inngående statistikk og gjør opp din egen mening før du tipper på matchvinneren. Det er best å sjekke statistikken selv med data levert av BasketballStats247.com og velge de beste spillalternativene.

Hvor kan du satse på Boston Celtics vs New York Knicks?

Nedenfor har vi listet opp noen anbefalte nettsteder hvor du kan plassere matchvinnerspill på kampen mellom Boston Celtics og New York Knicks, sammen med noen andre spillmarkeder som over/under, pausevinner og så videre:

Vår anbefaling for disse operatørene er basert på brukeranmeldelser og bransjeerfaring. I tillegg har disse spillselskapene registreringsbonuser for nye brukere, og de er gode for å spille på andre idretter som fotball, tennis, håndball og 20+ andre idretter. Ansvarsfraskrivelse: Vi har reklameavtaler med disse anbefalte spillnettstedene.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Boston Celtics vs New York Knicks?

Publisert i NBA Merket med: ,