Boston Celtics vs Cleveland Cavaliers

Boston Celtics vs Cleveland CavaliersBoston CelticsCleveland Cavaliers

🏀 2023-03-02 – NBA

 

Boston Celtics vs Cleveland Cavaliers kampsniktitt

Kampen mellom Boston Celtics og Cleveland Cavaliers som spilles i NBA starter kl. 01:30 GMT den 2023-03-02. Hjemmelaget kommer med 44 seire i de siste 62 spilte kampene, mens Cleveland Cavaliers har en vinnerprosent på 0.609 fra de siste 64 spilte kampene.

Når det gjelder de siste 4 møtene mellom de to lagene, har vi Boston Celtics med 1 seire hjemme, mens Cleveland Cavaliers har 0 seire registrert i bortekamper.

For inneværende sesong har Boston Celtics en gjennomsnittlig poengforskjell på 5.7 poeng, mens Cleveland Cavaliers har en gjennomsnittlig poengforskjell på 5.4 poeng:

  • Boston Celtics: 117.7 gjennomsnittspoeng for, 112 gjennomsnittspoeng imot
  • Cleveland Cavaliers: 111.9 gjennomsnittspoeng for, 106.5 gjennomsnittspoeng imot

Boston Celtics vs Cleveland Cavaliers H2H-resultater

Tabellen nedenfor presenterer resultatene av de siste fem møtene mellom Boston Celtics og Cleveland Cavaliers:

Dato Resultat
2022-11-03 Cleveland Cavaliers – Boston Celtics
2022-10-29 Boston Celtics – Cleveland Cavaliers
2021-12-23 Boston Celtics 111 – 101 Cleveland Cavaliers
2021-11-16 Cleveland Cavaliers 92 – 98 Boston Celtics

I tillegg til de endelige resultatene i disse kampene, kan du sjekke flere H2H-data for kampen mellom Boston Celtics og Cleveland Cavaliers, med gjeldende lagform og plasseringer.

Boston Celtics vs Cleveland Cavaliers Basketballtips

Med et raskt blikk over de siste H2H-resultatene mellom Boston Celtics og Cleveland Cavaliers, og vinnerratene for hvert lag, kan vi beregne en sannsynlighet for matchvinneren av denne basketballkampen.

Boston Celtics vs Cleveland Cavaliers Spilltips

Vårt tips for kampen Boston Celtics vs Cleveland Cavaliers, som spilles i NBA den 2023-03-02, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Boston Celtics vs Cleveland Cavaliers Spilltips

Vårt tips for kampen Boston Celtics vs Cleveland Cavaliers, som spilles i NBA den 2023-03-02, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Vi anbefaler at du sjekker mer inngående statistikk og gjør opp din egen mening før du tipper på matchvinneren. Det er best å sjekke statistikken selv med data levert av BasketballStats247.com og velge de beste spillalternativene.

Hvor kan du satse på Boston Celtics vs Cleveland Cavaliers?

Nedenfor har vi listet opp noen anbefalte nettsteder hvor du kan plassere matchvinnerspill på kampen mellom Boston Celtics og Cleveland Cavaliers, sammen med noen andre spillmarkeder som over/under, pausevinner og så videre:

unibet www.unibet.com bet365 www.bet365.com
comeon www.comeon.com mobilbet www.mobilbet.com

Vår anbefaling for disse operatørene er basert på brukeranmeldelser og bransjeerfaring. I tillegg har disse spillselskapene registreringsbonuser for nye brukere, og de er gode for å spille på andre idretter som fotball, tennis, håndball og 20+ andre idretter. Ansvarsfraskrivelse: Vi har reklameavtaler med disse anbefalte spillnettstedene.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Boston Celtics vs Cleveland Cavaliers?

Publisert i NBA Merket med: ,