Borussia M’gladbach vs Union Berlin

Borussia M’gladbach vs Union BerlinBorussia M'gladbachUnion Berlin

⚽ 2023-04-23 – Bundesliga

 

Borussia M’gladbach vs Union Berlin kampsniktitt

Kampen mellom Borussia M’gladbach og Union Berlin spilles 2023-04-23. Denne Bundesliga-kampen starter 17:30 GMT. Hjemmelaget ledet av manager D. Farke har 0 seire på de siste 5 kamper, mens Union Berlin har 2 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Borussia M’gladbach og Union Berlin, har Borussia M’gladbach 0 seire hjemme mens Union Berlin har 1 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Borussia M’gladbach: n/a
  • for Union Berlin: n/a

Borussia M’gladbach vs Union Berlin H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Borussia M’gladbach og Union Berlin:

Dato Resultat
2022-10-30 Union Berlin 2 – 1 Borussia M’gladbach
2022-01-22 Borussia M’gladbach 1 – 2 Union Berlin
2021-08-29 Union Berlin 2 – 1 Borussia M’gladbach
2021-01-30 Union Berlin 1 – 1 Borussia M’gladbach

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Borussia M’gladbach – Union Berlin.

Borussia M’gladbach vs Union Berlin Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Borussia M'gladbach vs Union Berlin Spilltips

Våre oddstips for Bundesliga-kampen Borussia M'gladbach - Union Berlin den 2023-04-23 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Borussia M'gladbach vs Union Berlin Spilltips

Våre oddstips for Bundesliga-kampen Borussia M'gladbach - Union Berlin den 2023-04-23 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Borussia M’gladbach vs Union Berlin?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Borussia M’gladbach og Union Berlin, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

unibet www.unibet.com bet365 www.bet365.com
comeon www.comeon.com mobilbet www.mobilbet.com

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Borussia M’gladbach vs Union Berlin?

Publisert i Bundesliga Merket med: ,