Borussia M’gladbach vs RB Leipzig

Borussia M’gladbach vs RB LeipzigBorussia M'gladbachRB Leipzig

⚽ 2023-09-23 – Bundesliga

 

Borussia M’gladbach vs RB Leipzig kampsniktitt

Kampen mellom Borussia M’gladbach og RB Leipzig spilles 2023-09-23. Denne Bundesliga-kampen starter 13:30 GMT. Hjemmelaget ledet av manager G. Seoane har 1 seire på de siste 5 kamper, mens RB Leipzig har 4 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Borussia M’gladbach og RB Leipzig, har Borussia M’gladbach 2 seire hjemme mens RB Leipzig har 0 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Borussia M’gladbach: n/a
  • for RB Leipzig: n/a

Borussia M’gladbach vs RB Leipzig H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Borussia M’gladbach og RB Leipzig:

Dato Resultat
2023-03-11 RB Leipzig 3 – 0 Borussia M’gladbach
2022-09-17 Borussia M’gladbach 3 – 0 RB Leipzig
2022-05-02 Borussia M’gladbach 3 – 1 RB Leipzig
2021-12-11 RB Leipzig 4 – 1 Borussia M’gladbach

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Borussia M’gladbach – RB Leipzig.

Borussia M’gladbach vs RB Leipzig Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Borussia M'gladbach vs RB Leipzig Spilltips

Våre oddstips for Bundesliga-kampen Borussia M'gladbach - RB Leipzig den 2023-09-23 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Borussia M'gladbach vs RB Leipzig Spilltips

Våre oddstips for Bundesliga-kampen Borussia M'gladbach - RB Leipzig den 2023-09-23 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Borussia M’gladbach vs RB Leipzig?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Borussia M’gladbach og RB Leipzig, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Borussia M’gladbach vs RB Leipzig?

Publisert i Bundesliga Merket med: ,