Borussia Dortmund vs Union Berlin

Borussia Dortmund vs Union BerlinBorussia DortmundUnion Berlin

⚽ 2023-10-07 – Bundesliga

 

Borussia Dortmund vs Union Berlin kampsniktitt

Kampen mellom Borussia Dortmund og Union Berlin spilles 2023-10-07. Denne Bundesliga-kampen starter 13:30 GMT. Hjemmelaget ledet av manager E. Terzić har 3 seire på de siste 5 kamper, mens Union Berlin har 0 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Borussia Dortmund og Union Berlin, har Borussia Dortmund 2 seire hjemme mens Union Berlin har 0 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Borussia Dortmund: n/a
  • for Union Berlin: M. Pantović(1 goals/match);

Borussia Dortmund vs Union Berlin H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Borussia Dortmund og Union Berlin:

Dato Resultat
2023-04-08 Borussia Dortmund 2 – 1 Union Berlin
2022-10-16 Union Berlin 2 – 0 Borussia Dortmund
2022-02-13 Union Berlin 0 – 3 Borussia Dortmund
2021-09-19 Borussia Dortmund 4 – 2 Union Berlin

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Borussia Dortmund – Union Berlin.

Borussia Dortmund vs Union Berlin Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Borussia Dortmund vs Union Berlin Spilltips

Våre oddstips for Bundesliga-kampen Borussia Dortmund - Union Berlin den 2023-10-07 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Borussia Dortmund vs Union Berlin Spilltips

Våre oddstips for Bundesliga-kampen Borussia Dortmund - Union Berlin den 2023-10-07 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Borussia Dortmund vs Union Berlin?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Borussia Dortmund og Union Berlin, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Borussia Dortmund vs Union Berlin?

Publisert i Bundesliga Merket med: ,