Borussia Dortmund vs Newcastle United

Borussia Dortmund vs Newcastle UnitedBorussia DortmundNewcastle United

⚽ 2023-11-07 – Meisterligaen

 

Borussia Dortmund vs Newcastle United kampsniktitt

Kampen mellom Borussia Dortmund og Newcastle United spilles 2023-11-07. Denne Meisterligaen-kampen starter 17:45 GMT. Hjemmelaget ledet av manager E. Terzić har 3 seire på de siste 5 kamper, mens Newcastle United har 3 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Borussia Dortmund og Newcastle United, har Borussia Dortmund 0 seire hjemme mens Newcastle United har 0 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Borussia Dortmund: n/a
  • for Newcastle United: n/a

Borussia Dortmund vs Newcastle United H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Borussia Dortmund og Newcastle United:

Dato Resultat
2023-10-25 Newcastle United 0 – 1 Borussia Dortmund
n/a n/a
n/a n/a
n/a n/a

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Borussia Dortmund – Newcastle United.

Borussia Dortmund vs Newcastle United Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Borussia Dortmund vs Newcastle United Spilltips

Våre oddstips for Meisterligaen-kampen Borussia Dortmund - Newcastle United den 2023-11-07 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Borussia Dortmund vs Newcastle United Spilltips

Våre oddstips for Meisterligaen-kampen Borussia Dortmund - Newcastle United den 2023-11-07 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Borussia Dortmund vs Newcastle United?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Borussia Dortmund og Newcastle United, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Borussia Dortmund vs Newcastle United?

Publisert i Meisterligaen Merket med: ,