Borussia Dortmund vs Chelsea

Borussia Dortmund vs ChelseaBorussia DortmundChelsea

⚽ 2023-02-15 – Meisterligaen

 

Borussia Dortmund vs Chelsea kampsniktitt

Kampen mellom Borussia Dortmund og Chelsea spilles 2023-02-15. Denne Meisterligaen-kampen starter 20:00 GMT. Hjemmelaget ledet av manager E. Terzić har 5 seire på de siste 5 kamper, mens Chelsea har 1 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Borussia Dortmund og Chelsea, har Borussia Dortmund 0 seire hjemme mens Chelsea har 0 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Borussia Dortmund: n/a
  • for Chelsea: D. Zakaria(1 goals/match);

Borussia Dortmund vs Chelsea H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Borussia Dortmund og Chelsea:

Dato Resultat
n/a n/a
n/a n/a
n/a n/a
n/a n/a

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Borussia Dortmund – Chelsea.

Borussia Dortmund vs Chelsea Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Borussia Dortmund vs Chelsea Spilltips

Våre oddstips for Meisterligaen-kampen Borussia Dortmund - Chelsea den 2023-02-15 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Borussia Dortmund vs Chelsea Spilltips

Våre oddstips for Meisterligaen-kampen Borussia Dortmund - Chelsea den 2023-02-15 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Borussia Dortmund vs Chelsea?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Borussia Dortmund og Chelsea, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

unibet www.unibet.com bet365 www.bet365.com
comeon www.comeon.com mobilbet www.mobilbet.com

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Borussia Dortmund vs Chelsea?

Publisert i Meisterligaen Merket med: ,