Borussia Dortmund vs Bayern Munich

Borussia Dortmund vs Bayern MunichBorussia DortmundBayern Munich

⚽ 2023-11-04 – Bundesliga

 

Borussia Dortmund vs Bayern Munich kampsniktitt

Kampen mellom Borussia Dortmund og Bayern Munich spilles 2023-11-04. Denne Bundesliga-kampen starter 17:30 GMT. Hjemmelaget ledet av manager E. Terzić har 4 seire på de siste 5 kamper, mens Bayern Munich har 4 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Borussia Dortmund og Bayern Munich, har Borussia Dortmund 0 seire hjemme mens Bayern Munich har 1 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Borussia Dortmund: n/a
  • for Bayern Munich: L. Sané(0.89 goals/match);H. Kane(1.33 goals/match);

Borussia Dortmund vs Bayern Munich H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Borussia Dortmund og Bayern Munich:

Dato Resultat
2023-04-01 Bayern Munich 4 – 2 Borussia Dortmund
2022-10-08 Borussia Dortmund 2 – 2 Bayern Munich
2022-04-23 Bayern Munich 3 – 1 Borussia Dortmund
2021-12-04 Borussia Dortmund 2 – 3 Bayern Munich

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Borussia Dortmund – Bayern Munich.

Borussia Dortmund vs Bayern Munich Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Borussia Dortmund vs Bayern Munich Spilltips

Våre oddstips for Bundesliga-kampen Borussia Dortmund - Bayern Munich den 2023-11-04 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Borussia Dortmund vs Bayern Munich Spilltips

Våre oddstips for Bundesliga-kampen Borussia Dortmund - Bayern Munich den 2023-11-04 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Borussia Dortmund vs Bayern Munich?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Borussia Dortmund og Bayern Munich, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Borussia Dortmund vs Bayern Munich?

Publisert i Bundesliga Merket med: ,