Bologna vs Empoli

Bologna vs EmpoliBolognaEmpoli

⚽ 2023-10-01 – Serie A

 

Bologna vs Empoli kampsniktitt

Kampen mellom Bologna og Empoli spilles 2023-10-01. Denne Serie A-kampen starter 10:30 GMT. Hjemmelaget ledet av manager T. Motta har 1 seire på de siste 5 kamper, mens Empoli har 1 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Bologna og Empoli, har Bologna 0 seire hjemme mens Empoli har 1 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Bologna: n/a
  • for Empoli: n/a

Bologna vs Empoli H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Bologna og Empoli:

Dato Resultat
2023-05-04 Empoli 3 – 1 Bologna
2022-09-17 Bologna 0 – 1 Empoli
2022-02-06 Bologna 0 – 0 Empoli
2021-09-26 Empoli 4 – 2 Bologna

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Bologna – Empoli.

Bologna vs Empoli Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Bologna vs Empoli Spilltips

Våre oddstips for Serie A-kampen Bologna - Empoli den 2023-10-01 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Bologna vs Empoli Spilltips

Våre oddstips for Serie A-kampen Bologna - Empoli den 2023-10-01 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Bologna vs Empoli?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Bologna og Empoli, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Bologna vs Empoli?

Publisert i Serie A Merket med: ,