Bodø / Glimt vs Valerenga

Bodø / Glimt vs ValerengaBodø / GlimtValerenga

⚽ 2023-09-24 – Eliteserien

 

Bodø / Glimt vs Valerenga kampsniktitt

Kampen mellom Bodø / Glimt og Valerenga spilles 2023-09-24. Denne Eliteserien-kampen starter 15:00 GMT. Hjemmelaget ledet av manager K. Knutsen har 1 seire på de siste 5 kamper, mens Valerenga har 1 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Bodø / Glimt og Valerenga, har Bodø / Glimt 1 seire hjemme mens Valerenga har 0 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Bodø / Glimt: A. Pellegrino(0.9 goals/match);
  • for Valerenga: n/a

Bodø / Glimt vs Valerenga H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Bodø / Glimt og Valerenga:

Dato Resultat
2023-06-04 Valerenga 1 – 3 Bodø / Glimt
2022-10-16 Valerenga 0 – 6 Bodø / Glimt
2022-06-29 Valerenga 0 – 1 Bodø / Glimt
2022-04-18 Bodø / Glimt 5 – 1 Valerenga

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Bodø / Glimt – Valerenga.

Bodø / Glimt vs Valerenga Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Bodø / Glimt vs Valerenga Spilltips

Våre oddstips for Eliteserien-kampen Bodø / Glimt - Valerenga den 2023-09-24 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Bodø / Glimt vs Valerenga Spilltips

Våre oddstips for Eliteserien-kampen Bodø / Glimt - Valerenga den 2023-09-24 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Bodø / Glimt vs Valerenga?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Bodø / Glimt og Valerenga, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Bodø / Glimt vs Valerenga?

Publisert i Eliteserien Merket med: ,