Bodø / Glimt vs Lillestrøm

Bodø / Glimt vs LillestrømBodø / GlimtLillestrøm

⚽ 2023-10-30 – Eliteserien

 

Bodø / Glimt vs Lillestrøm kampsniktitt

Kampen mellom Bodø / Glimt og Lillestrøm spilles 2023-10-30. Denne Eliteserien-kampen starter 17:30 GMT. Hjemmelaget ledet av manager K. Knutsen har 5 seire på de siste 5 kamper, mens Lillestrøm har 2 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Bodø / Glimt og Lillestrøm, har Bodø / Glimt 0 seire hjemme mens Lillestrøm har 0 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Bodø / Glimt: A. Pellegrino(0.96 goals/match);
  • for Lillestrøm: A. Adams(1 goals/match);

Bodø / Glimt vs Lillestrøm H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Bodø / Glimt og Lillestrøm:

Dato Resultat
2023-05-07 Lillestrøm 1 – 2 Bodø / Glimt
2023-04-26 Lillestrøm 1 – 0 Bodø / Glimt
2022-10-01 Lillestrøm 1 – 4 Bodø / Glimt
2022-05-08 Bodø / Glimt 1 – 1 Lillestrøm

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Bodø / Glimt – Lillestrøm.

Bodø / Glimt vs Lillestrøm Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Bodø / Glimt vs Lillestrøm Spilltips

Våre oddstips for Eliteserien-kampen Bodø / Glimt - Lillestrøm den 2023-10-30 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Bodø / Glimt vs Lillestrøm Spilltips

Våre oddstips for Eliteserien-kampen Bodø / Glimt - Lillestrøm den 2023-10-30 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Bodø / Glimt vs Lillestrøm?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Bodø / Glimt og Lillestrøm, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Bodø / Glimt vs Lillestrøm?

Publisert i Eliteserien Merket med: ,