Bodø / Glimt vs Aalesund

Bodø / Glimt vs AalesundBodø / GlimtAalesund

⚽ 2023-11-12 – Eliteserien

 

Bodø / Glimt vs Aalesund kampsniktitt

Kampen mellom Bodø / Glimt og Aalesund spilles 2023-11-12. Denne Eliteserien-kampen starter 16:00 GMT. Hjemmelaget ledet av manager K. Knutsen har 5 seire på de siste 5 kamper, mens Aalesund har 2 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Bodø / Glimt og Aalesund, har Bodø / Glimt 1 seire hjemme mens Aalesund har 0 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Bodø / Glimt: A. Pellegrino(0.92 goals/match);
  • for Aalesund: n/a

Bodø / Glimt vs Aalesund H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Bodø / Glimt og Aalesund:

Dato Resultat
2023-04-23 Aalesund 0 – 3 Bodø / Glimt
2022-07-30 Aalesund 1 – 2 Bodø / Glimt
2022-06-26 Bodø / Glimt 2 – 0 Aalesund
2022-03-06 Aalesund 0 – 3 Bodø / Glimt

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Bodø / Glimt – Aalesund.

Bodø / Glimt vs Aalesund Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Bodø / Glimt vs Aalesund Spilltips

Våre oddstips for Eliteserien-kampen Bodø / Glimt - Aalesund den 2023-11-12 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Bodø / Glimt vs Aalesund Spilltips

Våre oddstips for Eliteserien-kampen Bodø / Glimt - Aalesund den 2023-11-12 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Bodø / Glimt vs Aalesund?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Bodø / Glimt og Aalesund, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Bodø / Glimt vs Aalesund?

Publisert i Eliteserien Merket med: ,