Bochum vs Eintracht Frankfurt

Bochum vs Eintracht FrankfurtBochumEintracht Frankfurt

⚽ 2023-09-16 – Bundesliga

 

Bochum vs Eintracht Frankfurt kampsniktitt

Kampen mellom Bochum og Eintracht Frankfurt spilles 2023-09-16. Denne Bundesliga-kampen starter 16:30 GMT. Hjemmelaget ledet av manager T. Letsch har 1 seire på de siste 5 kamper, mens Eintracht Frankfurt har 2 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Bochum og Eintracht Frankfurt, har Bochum 2 seire hjemme mens Eintracht Frankfurt har 0 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Bochum: n/a
  • for Eintracht Frankfurt: N. Nkounkou(1 goals/match);

Bochum vs Eintracht Frankfurt H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Bochum og Eintracht Frankfurt:

Dato Resultat
2023-03-31 Eintracht Frankfurt 1 – 1 Bochum
2022-10-08 Bochum 3 – 0 Eintracht Frankfurt
2022-03-13 Eintracht Frankfurt 2 – 1 Bochum
2021-10-24 Bochum 2 – 0 Eintracht Frankfurt

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Bochum – Eintracht Frankfurt.

Bochum vs Eintracht Frankfurt Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Bochum vs Eintracht Frankfurt Spilltips

Våre oddstips for Bundesliga-kampen Bochum - Eintracht Frankfurt den 2023-09-16 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Bochum vs Eintracht Frankfurt Spilltips

Våre oddstips for Bundesliga-kampen Bochum - Eintracht Frankfurt den 2023-09-16 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Bochum vs Eintracht Frankfurt?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Bochum og Eintracht Frankfurt, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

unibet www.unibet.com - -
comeon www.comeon.com mobilbet www.mobilbet.com

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Bochum vs Eintracht Frankfurt?

Publisert i Bundesliga Merket med: ,