Bochum vs Borussia M’gladbach

Bochum vs Borussia M’gladbachBochumBorussia M'gladbach

⚽ 2023-09-30 – Bundesliga

 

Bochum vs Borussia M’gladbach kampsniktitt

Kampen mellom Bochum og Borussia M’gladbach spilles 2023-09-30. Denne Bundesliga-kampen starter 13:30 GMT. Hjemmelaget ledet av manager T. Letsch har 0 seire på de siste 5 kamper, mens Borussia M’gladbach har 0 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Bochum og Borussia M’gladbach, har Bochum 1 seire hjemme mens Borussia M’gladbach har 0 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Bochum: n/a
  • for Borussia M’gladbach: n/a

Bochum vs Borussia M’gladbach H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Bochum og Borussia M’gladbach:

Dato Resultat
2023-05-06 Borussia M’gladbach 2 – 0 Bochum
2022-11-08 Bochum 2 – 1 Borussia M’gladbach
2021-10-31 Borussia M’gladbach 2 – 1 Bochum
n/a n/a

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Bochum – Borussia M’gladbach.

Bochum vs Borussia M’gladbach Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Bochum vs Borussia M'gladbach Spilltips

Våre oddstips for Bundesliga-kampen Bochum - Borussia M'gladbach den 2023-09-30 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Bochum vs Borussia M'gladbach Spilltips

Våre oddstips for Bundesliga-kampen Bochum - Borussia M'gladbach den 2023-09-30 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Bochum vs Borussia M’gladbach?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Bochum og Borussia M’gladbach, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

unibet www.unibet.com - -
comeon www.comeon.com mobilbet www.mobilbet.com

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Bochum vs Borussia M’gladbach?

Publisert i Bundesliga Merket med: ,