Bochum vs Bayer Leverkusen

Bochum vs Bayer LeverkusenBochumBayer Leverkusen

⚽ 2023-05-27 – Bundesliga

 

Bochum vs Bayer Leverkusen kampsniktitt

Kampen mellom Bochum og Bayer Leverkusen spilles 2023-05-27. Denne Bundesliga-kampen starter 13:30 GMT. Hjemmelaget ledet av manager T. Letsch har 1 seire på de siste 5 kamper, mens Bayer Leverkusen har 0 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Bochum og Bayer Leverkusen, har Bochum 0 seire hjemme mens Bayer Leverkusen har 0 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Bochum: n/a
  • for Bayer Leverkusen: n/a

Bochum vs Bayer Leverkusen H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Bochum og Bayer Leverkusen:

Dato Resultat
2023-01-25 Bayer Leverkusen 2 – 0 Bochum
2021-11-20 Bayer Leverkusen 1 – 0 Bochum
n/a n/a
n/a n/a

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Bochum – Bayer Leverkusen.

Bochum vs Bayer Leverkusen Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Bochum vs Bayer Leverkusen Spilltips

Våre oddstips for Bundesliga-kampen Bochum - Bayer Leverkusen den 2023-05-27 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Bochum vs Bayer Leverkusen Spilltips

Våre oddstips for Bundesliga-kampen Bochum - Bayer Leverkusen den 2023-05-27 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Bochum vs Bayer Leverkusen?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Bochum og Bayer Leverkusen, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

unibet www.unibet.com bet365 www.bet365.com
comeon www.comeon.com mobilbet www.mobilbet.com

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Bochum vs Bayer Leverkusen?

Publisert i Bundesliga Merket med: ,