€500 Red Minute – Uke 24

Vi har nå sett starten på EM 2016 og forrige ukes Red Minute kamp endte med en tysk seier over Ukraina og det første målet scoret i 19. minutt. Både TONKING53 og ALEX771 gjettet riktig og delte dermed forrige ukes premiepott. Denne uken har vi valgt EM 2016 kampen mellom Sveits og Frankrike. Kampen starter kl. 21:00 på søndag, legg din innsats og send inn din gjetning og du kan vinne 500€! Det er to måter du kan vinne på:

€500-REDMINUTE-UKE-24

-Hvis det første målet scores i det minuttet du gjettet, så vinner du €500.

-Hvis det blir et mål i det minuttet du gjettet (som ikke er det første målet i kampen), så vinner du €20.

Besøk 888sport nå

Velg ditt red minute nå og vinn €500. Legg en innsats på €10 eller mer på kampen ovenfor. Velg ett minutt av kampen der du gjetter når et mål scores. (For eksempel: 90). Hvis mer enn én deltaker gjetter minutt av det første målet, vil premien bli delt mellom deltakerne som gjettet riktig. Alle premier vil bli utbetalt som bonusmidler som må omsettes minst 11 ganger med et minimum odds på 1,5 for å trekke seg.