Benfica vs Club Brugge

Benfica vs Club BruggeBenficaClub Brugge

⚽ 2023-03-07 – Meisterligaen

 

Benfica vs Club Brugge kampsniktitt

Kampen mellom Benfica og Club Brugge spilles 2023-03-07. Denne Meisterligaen-kampen starter 20:00 GMT. Hjemmelaget ledet av manager R. Schmidt har 4 seire på de siste 5 kamper, mens Club Brugge har 1 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Benfica og Club Brugge, har Benfica 0 seire hjemme mens Club Brugge har 0 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Benfica: n/a
  • for Club Brugge: n/a

Benfica vs Club Brugge H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Benfica og Club Brugge:

Dato Resultat
2023-02-15 Club Brugge 0 – 2 Benfica
n/a n/a
n/a n/a
n/a n/a

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Benfica – Club Brugge.

Benfica vs Club Brugge Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Benfica vs Club Brugge Spilltips

Våre oddstips for Meisterligaen-kampen Benfica - Club Brugge den 2023-03-07 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Benfica vs Club Brugge Spilltips

Våre oddstips for Meisterligaen-kampen Benfica - Club Brugge den 2023-03-07 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Benfica vs Club Brugge?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Benfica og Club Brugge, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

unibet www.unibet.com bet365 www.bet365.com
comeon www.comeon.com mobilbet www.mobilbet.com

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Benfica vs Club Brugge?

Publisert i Meisterligaen Merket med: ,