Bayern vs Partizan

Bayern vs PartizanBayernPartizan

🏀 2023-11-15 – Euroleague

 

Bayern vs Partizan kampsniktitt

Kampen mellom Bayern og Partizan som spilles i Euroleague starter kl. 19:30 GMT den 2023-11-15. Hjemmelaget kommer med 4 seire i de siste 7 spilte kampene, mens Partizan har en vinnerprosent på fra de siste spilte kampene.

Når det gjelder de siste 4 møtene mellom de to lagene, har vi Bayern med 1 seire hjemme, mens Partizan har 1 seire registrert i bortekamper.

For inneværende sesong har Bayern en gjennomsnittlig poengforskjell på 8.8 poeng, mens Partizan har en gjennomsnittlig poengforskjell på poeng:

  • Bayern: 85.9 gjennomsnittspoeng for, 77.1 gjennomsnittspoeng imot
  • Partizan: gjennomsnittspoeng for, gjennomsnittspoeng imot

Bayern vs Partizan H2H-resultater

Tabellen nedenfor presenterer resultatene av de siste fem møtene mellom Bayern og Partizan:

Dato Resultat
2023-09-24 Bayern 99 – 95 Partizan
2023-02-09 Bayern 71 – 82 Partizan
2022-12-29 Partizan 83 – 77 Bayern
n/a n/a

I tillegg til de endelige resultatene i disse kampene, kan du sjekke flere H2H-data for kampen mellom Bayern og Partizan, med gjeldende lagform og plasseringer.

Bayern vs Partizan Basketballtips

Med et raskt blikk over de siste H2H-resultatene mellom Bayern og Partizan, og vinnerratene for hvert lag, kan vi beregne en sannsynlighet for matchvinneren av denne basketballkampen.

Bayern vs Partizan Spilltips

Vårt tips for kampen Bayern vs Partizan, som spilles i Euroleague den 2023-11-15, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Bayern vs Partizan Spilltips

Vårt tips for kampen Bayern vs Partizan, som spilles i Euroleague den 2023-11-15, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Vi anbefaler at du sjekker mer inngående statistikk og gjør opp din egen mening før du tipper på matchvinneren. Det er best å sjekke statistikken selv med data levert av BasketballStats247.com og velge de beste spillalternativene.

Hvor kan du satse på Bayern vs Partizan?

Nedenfor har vi listet opp noen anbefalte nettsteder hvor du kan plassere matchvinnerspill på kampen mellom Bayern og Partizan, sammen med noen andre spillmarkeder som over/under, pausevinner og så videre:

Vår anbefaling for disse operatørene er basert på brukeranmeldelser og bransjeerfaring. I tillegg har disse spillselskapene registreringsbonuser for nye brukere, og de er gode for å spille på andre idretter som fotball, tennis, håndball og 20+ andre idretter. Ansvarsfraskrivelse: Vi har reklameavtaler med disse anbefalte spillnettstedene.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Bayern vs Partizan?

Publisert i Euroleague Merket med: ,