Bayern vs Crvena zvezda mts

Bayern vs Crvena zvezda mtsBayernCrvena zvezda mts

🏀 2023-03-02 – Euroleague

 

Bayern vs Crvena zvezda mts kampsniktitt

Kampen mellom Bayern og Crvena zvezda mts som spilles i Euroleague starter kl. 18:00 GMT den 2023-03-02. Hjemmelaget kommer med 14 seire i de siste 20 spilte kampene, mens Crvena zvezda mts har en vinnerprosent på fra de siste spilte kampene.

Når det gjelder de siste 4 møtene mellom de to lagene, har vi Bayern med 1 seire hjemme, mens Crvena zvezda mts har 0 seire registrert i bortekamper.

For inneværende sesong har Bayern en gjennomsnittlig poengforskjell på 5.6 poeng, mens Crvena zvezda mts har en gjennomsnittlig poengforskjell på poeng:

  • Bayern: 82.5 gjennomsnittspoeng for, 76.9 gjennomsnittspoeng imot
  • Crvena zvezda mts: gjennomsnittspoeng for, gjennomsnittspoeng imot

Bayern vs Crvena zvezda mts H2H-resultater

Tabellen nedenfor presenterer resultatene av de siste fem møtene mellom Bayern og Crvena zvezda mts:

Dato Resultat
2022-10-28 Crvena zvezda mts 78 – 72 Bayern
2022-04-01 Bayern 82 – 57 Crvena zvezda mts
2021-12-17 Crvena zvezda mts 81 – 78 Bayern
2021-03-02 Crvena zvezda mts 76 – 78 Bayern

I tillegg til de endelige resultatene i disse kampene, kan du sjekke flere H2H-data for kampen mellom Bayern og Crvena zvezda mts, med gjeldende lagform og plasseringer.

Bayern vs Crvena zvezda mts Basketballtips

Med et raskt blikk over de siste H2H-resultatene mellom Bayern og Crvena zvezda mts, og vinnerratene for hvert lag, kan vi beregne en sannsynlighet for matchvinneren av denne basketballkampen.

Bayern vs Crvena zvezda mts Spilltips

Vårt tips for kampen Bayern vs Crvena zvezda mts, som spilles i Euroleague den 2023-03-02, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Bayern vs Crvena zvezda mts Spilltips

Vårt tips for kampen Bayern vs Crvena zvezda mts, som spilles i Euroleague den 2023-03-02, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Vi anbefaler at du sjekker mer inngående statistikk og gjør opp din egen mening før du tipper på matchvinneren. Det er best å sjekke statistikken selv med data levert av BasketballStats247.com og velge de beste spillalternativene.

Hvor kan du satse på Bayern vs Crvena zvezda mts?

Nedenfor har vi listet opp noen anbefalte nettsteder hvor du kan plassere matchvinnerspill på kampen mellom Bayern og Crvena zvezda mts, sammen med noen andre spillmarkeder som over/under, pausevinner og så videre:

unibet www.unibet.com bet365 www.bet365.com
comeon www.comeon.com mobilbet www.mobilbet.com

Vår anbefaling for disse operatørene er basert på brukeranmeldelser og bransjeerfaring. I tillegg har disse spillselskapene registreringsbonuser for nye brukere, og de er gode for å spille på andre idretter som fotball, tennis, håndball og 20+ andre idretter. Ansvarsfraskrivelse: Vi har reklameavtaler med disse anbefalte spillnettstedene.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Bayern vs Crvena zvezda mts?

Publisert i Euroleague Merket med: ,