Bayern Munich vs Manchester United

Bayern Munich vs Manchester UnitedBayern MunichManchester United

⚽ 2023-09-20 – Meisterligaen

 

Bayern Munich vs Manchester United kampsniktitt

Kampen mellom Bayern Munich og Manchester United spilles 2023-09-20. Denne Meisterligaen-kampen starter 19:00 GMT. Hjemmelaget ledet av manager T. Tuchel har 3 seire på de siste 5 kamper, mens Manchester United har 2 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Bayern Munich og Manchester United, har Bayern Munich 1 seire hjemme mens Manchester United har 0 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Bayern Munich: n/a
  • for Manchester United: n/a

Bayern Munich vs Manchester United H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Bayern Munich og Manchester United:

Dato Resultat
2014-04-09 Bayern Munich 3 – 1 Manchester United
2014-04-01 Manchester United 1 – 1 Bayern Munich
n/a n/a
n/a n/a

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Bayern Munich – Manchester United.

Bayern Munich vs Manchester United Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Bayern Munich vs Manchester United Spilltips

Våre oddstips for Meisterligaen-kampen Bayern Munich - Manchester United den 2023-09-20 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Bayern Munich vs Manchester United Spilltips

Våre oddstips for Meisterligaen-kampen Bayern Munich - Manchester United den 2023-09-20 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Bayern Munich vs Manchester United?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Bayern Munich og Manchester United, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

unibet www.unibet.com - -
comeon www.comeon.com mobilbet www.mobilbet.com

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Bayern Munich vs Manchester United?

Publisert i Meisterligaen Merket med: ,