Bayern Munich vs Bochum

Bayern Munich vs BochumBayern MunichBochum

⚽ 2023-02-11 – Bundesliga

 

Bayern Munich vs Bochum kampsniktitt

Kampen mellom Bayern Munich og Bochum spilles 2023-02-11. Denne Bundesliga-kampen starter 14:30 GMT. Hjemmelaget ledet av manager J. Nagelsmann har 2 seire på de siste 5 kamper, mens Bochum har 2 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Bayern Munich og Bochum, har Bayern Munich 1 seire hjemme mens Bochum har 0 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Bayern Munich: n/a
  • for Bochum: M. Broschinski(1 goals/match);

Bayern Munich vs Bochum H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Bayern Munich og Bochum:

Dato Resultat
2022-08-21 Bochum 0 – 7 Bayern Munich
2022-02-12 Bochum 4 – 2 Bayern Munich
2021-09-18 Bayern Munich 7 – 0 Bochum
2019-10-29 Bochum 1 – 2 Bayern Munich

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Bayern Munich – Bochum.

Bayern Munich vs Bochum Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Bayern Munich vs Bochum Spilltips

Våre oddstips for Bundesliga-kampen Bayern Munich - Bochum den 2023-02-11 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Bayern Munich vs Bochum Spilltips

Våre oddstips for Bundesliga-kampen Bayern Munich - Bochum den 2023-02-11 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Bayern Munich vs Bochum?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Bayern Munich og Bochum, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

unibet www.unibet.com bet365 www.bet365.com
comeon www.comeon.com mobilbet www.mobilbet.com

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Bayern Munich vs Bochum?

Publisert i Bundesliga Merket med: ,