Bayer Leverkusen vs Roma

Bayer Leverkusen vs RomaBayer LeverkusenRoma

⚽ 2023-05-18 – Europaligaen

 

Bayer Leverkusen vs Roma kampsniktitt

Kampen mellom Bayer Leverkusen og Roma spilles 2023-05-18. Denne Europaligaen-kampen starter 19:00 GMT. Hjemmelaget ledet av manager Xabi Alonso har 1 seire på de siste 5 kamper, mens Roma har 1 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Bayer Leverkusen og Roma, har Bayer Leverkusen 0 seire hjemme mens Roma har 0 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Bayer Leverkusen: n/a
  • for Roma: n/a

Bayer Leverkusen vs Roma H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Bayer Leverkusen og Roma:

Dato Resultat
2023-05-11 Roma 1 – 0 Bayer Leverkusen
2015-11-04 Roma 3 – 2 Bayer Leverkusen
2015-10-20 Bayer Leverkusen 4 – 4 Roma
n/a n/a

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Bayer Leverkusen – Roma.

Bayer Leverkusen vs Roma Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Bayer Leverkusen vs Roma Spilltips

Våre oddstips for Europaligaen-kampen Bayer Leverkusen - Roma den 2023-05-18 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Bayer Leverkusen vs Roma Spilltips

Våre oddstips for Europaligaen-kampen Bayer Leverkusen - Roma den 2023-05-18 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Bayer Leverkusen vs Roma?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Bayer Leverkusen og Roma, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

unibet www.unibet.com bet365 www.bet365.com
comeon www.comeon.com mobilbet www.mobilbet.com

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Bayer Leverkusen vs Roma?

Publisert i Europaligaen Merket med: ,