Bayer Leverkusen vs Darmstadt

Bayer Leverkusen vs DarmstadtBayer LeverkusenDarmstadt

⚽ 2023-09-02 – Bundesliga

 

Bayer Leverkusen vs Darmstadt kampsniktitt

Kampen mellom Bayer Leverkusen og Darmstadt spilles 2023-09-02. Denne Bundesliga-kampen starter 13:30 GMT. Hjemmelaget ledet av manager Xabi Alonso har 3 seire på de siste 5 kamper, mens Darmstadt har 1 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Bayer Leverkusen og Darmstadt, har Bayer Leverkusen 1 seire hjemme mens Darmstadt har 1 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Bayer Leverkusen: J. Tah(1 goals/match);
  • for Darmstadt: n/a

Bayer Leverkusen vs Darmstadt H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Bayer Leverkusen og Darmstadt:

Dato Resultat
2017-04-05 Darmstadt 0 – 2 Bayer Leverkusen
2016-11-05 Bayer Leverkusen 3 – 2 Darmstadt
2016-02-13 Darmstadt 1 – 2 Bayer Leverkusen
2015-09-12 Bayer Leverkusen 0 – 1 Darmstadt

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Bayer Leverkusen – Darmstadt.

Bayer Leverkusen vs Darmstadt Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Bayer Leverkusen vs Darmstadt Spilltips

Våre oddstips for Bundesliga-kampen Bayer Leverkusen - Darmstadt den 2023-09-02 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Bayer Leverkusen vs Darmstadt Spilltips

Våre oddstips for Bundesliga-kampen Bayer Leverkusen - Darmstadt den 2023-09-02 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Bayer Leverkusen vs Darmstadt?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Bayer Leverkusen og Darmstadt, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

unibet www.unibet.com - -
comeon www.comeon.com mobilbet www.mobilbet.com

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Bayer Leverkusen vs Darmstadt?

Publisert i Bundesliga Merket med: ,