Bayer Leverkusen vs Borussia M’gladbach

Bayer Leverkusen vs Borussia M’gladbachBayer LeverkusenBorussia M'gladbach

⚽ 2023-05-21 – Bundesliga

 

Bayer Leverkusen vs Borussia M’gladbach kampsniktitt

Kampen mellom Bayer Leverkusen og Borussia M’gladbach spilles 2023-05-21. Denne Bundesliga-kampen starter 17:30 GMT. Hjemmelaget ledet av manager Xabi Alonso har 0 seire på de siste 5 kamper, mens Borussia M’gladbach har 1 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Bayer Leverkusen og Borussia M’gladbach, har Bayer Leverkusen 1 seire hjemme mens Borussia M’gladbach har 0 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Bayer Leverkusen: n/a
  • for Borussia M’gladbach: n/a

Bayer Leverkusen vs Borussia M’gladbach H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Bayer Leverkusen og Borussia M’gladbach:

Dato Resultat
2023-01-22 Borussia M’gladbach 2 – 3 Bayer Leverkusen
2022-01-15 Borussia M’gladbach 1 – 2 Bayer Leverkusen
2021-08-21 Bayer Leverkusen 4 – 0 Borussia M’gladbach
2021-03-06 Borussia M’gladbach 0 – 1 Bayer Leverkusen

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Bayer Leverkusen – Borussia M’gladbach.

Bayer Leverkusen vs Borussia M’gladbach Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Bayer Leverkusen vs Borussia M'gladbach Spilltips

Våre oddstips for Bundesliga-kampen Bayer Leverkusen - Borussia M'gladbach den 2023-05-21 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Bayer Leverkusen vs Borussia M'gladbach Spilltips

Våre oddstips for Bundesliga-kampen Bayer Leverkusen - Borussia M'gladbach den 2023-05-21 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Bayer Leverkusen vs Borussia M’gladbach?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Bayer Leverkusen og Borussia M’gladbach, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

unibet www.unibet.com bet365 www.bet365.com
comeon www.comeon.com mobilbet www.mobilbet.com

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Bayer Leverkusen vs Borussia M’gladbach?

Publisert i Bundesliga Merket med: ,