Bayer Leverkusen vs Bayern Munich

Bayer Leverkusen vs Bayern MunichBayer LeverkusenBayern Munich

⚽ 2023-03-19 – Bundesliga

 

Bayer Leverkusen vs Bayern Munich kampsniktitt

Kampen mellom Bayer Leverkusen og Bayern Munich spilles 2023-03-19. Denne Bundesliga-kampen starter 16:30 GMT. Hjemmelaget ledet av manager Xabi Alonso har 4 seire på de siste 5 kamper, mens Bayern Munich har 4 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Bayer Leverkusen og Bayern Munich, har Bayer Leverkusen 0 seire hjemme mens Bayern Munich har 1 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Bayer Leverkusen: n/a
  • for Bayern Munich: n/a

Bayer Leverkusen vs Bayern Munich H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Bayer Leverkusen og Bayern Munich:

Dato Resultat
2022-09-30 Bayern Munich 4 – 0 Bayer Leverkusen
2022-03-05 Bayern Munich 1 – 1 Bayer Leverkusen
2021-10-17 Bayer Leverkusen 1 – 5 Bayern Munich
2021-04-20 Bayern Munich 2 – 0 Bayer Leverkusen

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Bayer Leverkusen – Bayern Munich.

Bayer Leverkusen vs Bayern Munich Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Bayer Leverkusen vs Bayern Munich Spilltips

Våre oddstips for Bundesliga-kampen Bayer Leverkusen - Bayern Munich den 2023-03-19 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Bayer Leverkusen vs Bayern Munich Spilltips

Våre oddstips for Bundesliga-kampen Bayer Leverkusen - Bayern Munich den 2023-03-19 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Bayer Leverkusen vs Bayern Munich?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Bayer Leverkusen og Bayern Munich, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

unibet www.unibet.com bet365 www.bet365.com
comeon www.comeon.com mobilbet www.mobilbet.com

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Bayer Leverkusen vs Bayern Munich?

Publisert i Bundesliga Merket med: ,