Baskonia vs Zalgiris Kaunas

Baskonia vs Zalgiris KaunasBaskoniaZalgiris Kaunas

🏀 2023-10-19 – Euroleague

 

Baskonia vs Zalgiris Kaunas kampsniktitt

Kampen mellom Baskonia og Zalgiris Kaunas som spilles i Euroleague starter kl. 18:30 GMT den 2023-10-19. Hjemmelaget kommer med 4 seire i de siste 5 spilte kampene, mens Zalgiris Kaunas har en vinnerprosent på 1.000 fra de siste 5 spilte kampene.

Når det gjelder de siste 4 møtene mellom de to lagene, har vi Baskonia med 2 seire hjemme, mens Zalgiris Kaunas har 0 seire registrert i bortekamper.

For inneværende sesong har Baskonia en gjennomsnittlig poengforskjell på 6.2 poeng, mens Zalgiris Kaunas har en gjennomsnittlig poengforskjell på 18.6 poeng:

  • Baskonia: 86.2 gjennomsnittspoeng for, 80.0 gjennomsnittspoeng imot
  • Zalgiris Kaunas: 84.6 gjennomsnittspoeng for, 66.0 gjennomsnittspoeng imot

Baskonia vs Zalgiris Kaunas H2H-resultater

Tabellen nedenfor presenterer resultatene av de siste fem møtene mellom Baskonia og Zalgiris Kaunas:

Dato Resultat
2023-02-10 Zalgiris Kaunas 79 – 75 Baskonia
2022-11-23 Baskonia 93 – 73 Zalgiris Kaunas
2022-04-01 Baskonia 96 – 79 Zalgiris Kaunas
2021-12-02 Zalgiris Kaunas 72 – 68 Baskonia

I tillegg til de endelige resultatene i disse kampene, kan du sjekke flere H2H-data for kampen mellom Baskonia og Zalgiris Kaunas, med gjeldende lagform og plasseringer.

Baskonia vs Zalgiris Kaunas Basketballtips

Med et raskt blikk over de siste H2H-resultatene mellom Baskonia og Zalgiris Kaunas, og vinnerratene for hvert lag, kan vi beregne en sannsynlighet for matchvinneren av denne basketballkampen.

Baskonia vs Zalgiris Kaunas Spilltips

Vårt tips for kampen Baskonia vs Zalgiris Kaunas, som spilles i Euroleague den 2023-10-19, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Baskonia vs Zalgiris Kaunas Spilltips

Vårt tips for kampen Baskonia vs Zalgiris Kaunas, som spilles i Euroleague den 2023-10-19, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Vi anbefaler at du sjekker mer inngående statistikk og gjør opp din egen mening før du tipper på matchvinneren. Det er best å sjekke statistikken selv med data levert av BasketballStats247.com og velge de beste spillalternativene.

Hvor kan du satse på Baskonia vs Zalgiris Kaunas?

Nedenfor har vi listet opp noen anbefalte nettsteder hvor du kan plassere matchvinnerspill på kampen mellom Baskonia og Zalgiris Kaunas, sammen med noen andre spillmarkeder som over/under, pausevinner og så videre:

Vår anbefaling for disse operatørene er basert på brukeranmeldelser og bransjeerfaring. I tillegg har disse spillselskapene registreringsbonuser for nye brukere, og de er gode for å spille på andre idretter som fotball, tennis, håndball og 20+ andre idretter. Ansvarsfraskrivelse: Vi har reklameavtaler med disse anbefalte spillnettstedene.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Baskonia vs Zalgiris Kaunas?

Publisert i Euroleague Merket med: ,