Barcelona vs Valencia

Barcelona vs ValenciaBarcelonaValencia

⚽ 2023-03-05 – La Liga

 

Barcelona vs Valencia kampsniktitt

Kampen mellom Barcelona og Valencia spilles 2023-03-05. Denne La Liga-kampen starter 15:15 GMT. Hjemmelaget ledet av manager Xavi har 2 seire på de siste 5 kamper, mens Valencia har 1 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Barcelona og Valencia, har Barcelona 1 seire hjemme mens Valencia har 0 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Barcelona: n/a
  • for Valencia: n/a

Barcelona vs Valencia H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Barcelona og Valencia:

Dato Resultat
2022-10-29 Valencia 0 – 1 Barcelona
2022-02-20 Valencia 1 – 4 Barcelona
2021-10-17 Barcelona 3 – 1 Valencia
2021-05-02 Valencia 2 – 3 Barcelona

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Barcelona – Valencia.

Barcelona vs Valencia Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Barcelona vs Valencia Spilltips

Våre oddstips for La Liga-kampen Barcelona - Valencia den 2023-03-05 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Barcelona vs Valencia Spilltips

Våre oddstips for La Liga-kampen Barcelona - Valencia den 2023-03-05 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Barcelona vs Valencia?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Barcelona og Valencia, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

unibet www.unibet.com bet365 www.bet365.com
comeon www.comeon.com mobilbet www.mobilbet.com

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Barcelona vs Valencia?

Publisert i La Liga Merket med: ,