Barcelona vs Shakhtar Donetsk

Barcelona vs Shakhtar DonetskBarcelonaShakhtar Donetsk

⚽ 2023-10-25 – Meisterligaen

 

Barcelona vs Shakhtar Donetsk kampsniktitt

Kampen mellom Barcelona og Shakhtar Donetsk spilles 2023-10-25. Denne Meisterligaen-kampen starter 16:45 GMT. Hjemmelaget ledet av manager Xavi har 3 seire på de siste 5 kamper, mens Shakhtar Donetsk har 3 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Barcelona og Shakhtar Donetsk, har Barcelona 0 seire hjemme mens Shakhtar Donetsk har 0 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Barcelona: João Félix(1 goals/match);
  • for Shakhtar Donetsk: K. Kelsy(1 goals/match);

Barcelona vs Shakhtar Donetsk H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Barcelona og Shakhtar Donetsk:

Dato Resultat
n/a n/a
n/a n/a
n/a n/a
n/a n/a

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Barcelona – Shakhtar Donetsk.

Barcelona vs Shakhtar Donetsk Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Barcelona vs Shakhtar Donetsk Spilltips

Våre oddstips for Meisterligaen-kampen Barcelona - Shakhtar Donetsk den 2023-10-25 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Barcelona vs Shakhtar Donetsk Spilltips

Våre oddstips for Meisterligaen-kampen Barcelona - Shakhtar Donetsk den 2023-10-25 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Barcelona vs Shakhtar Donetsk?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Barcelona og Shakhtar Donetsk, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Barcelona vs Shakhtar Donetsk?

Publisert i Meisterligaen Merket med: ,