Barcelona vs Sevilla

Barcelona vs SevillaBarcelonaSevilla

⚽ 2023-09-29 – La Liga

 

Barcelona vs Sevilla kampsniktitt

Kampen mellom Barcelona og Sevilla spilles 2023-09-29. Denne La Liga-kampen starter 19:00 GMT. Hjemmelaget ledet av manager Xavi har 4 seire på de siste 5 kamper, mens Sevilla har 2 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Barcelona og Sevilla, har Barcelona 2 seire hjemme mens Sevilla har 0 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Barcelona: R. Lewandowski(0.83 goals/match);
  • for Sevilla: D. Lukebakio(1 goals/match);

Barcelona vs Sevilla H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Barcelona og Sevilla:

Dato Resultat
2023-02-05 Barcelona 3 – 0 Sevilla
2022-09-03 Sevilla 0 – 3 Barcelona
2022-04-03 Barcelona 1 – 0 Sevilla
2021-12-21 Sevilla 1 – 1 Barcelona

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Barcelona – Sevilla.

Barcelona vs Sevilla Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Barcelona vs Sevilla Spilltips

Våre oddstips for La Liga-kampen Barcelona - Sevilla den 2023-09-29 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Barcelona vs Sevilla Spilltips

Våre oddstips for La Liga-kampen Barcelona - Sevilla den 2023-09-29 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Barcelona vs Sevilla?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Barcelona og Sevilla, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Barcelona vs Sevilla?

Publisert i La Liga Merket med: ,