Barcelona vs Real Madrid

Barcelona vs Real MadridBarcelonaReal Madrid

⚽ 2023-10-28 – La Liga

 

Barcelona vs Real Madrid kampsniktitt

Kampen mellom Barcelona og Real Madrid spilles 2023-10-28. Denne La Liga-kampen starter 14:15 GMT. Hjemmelaget ledet av manager Xavi har 4 seire på de siste 5 kamper, mens Real Madrid har 4 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Barcelona og Real Madrid, har Barcelona 1 seire hjemme mens Real Madrid har 1 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Barcelona: n/a
  • for Real Madrid: J. Bellingham(0.89 goals/match);

Barcelona vs Real Madrid H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Barcelona og Real Madrid:

Dato Resultat
2023-04-05 Barcelona 0 – 4 Real Madrid
2023-03-19 Barcelona 2 – 1 Real Madrid
2023-03-02 Real Madrid 0 – 1 Barcelona
2023-01-15 Real Madrid 1 – 3 Barcelona

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Barcelona – Real Madrid.

Barcelona vs Real Madrid Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Barcelona vs Real Madrid Spilltips

Våre oddstips for La Liga-kampen Barcelona - Real Madrid den 2023-10-28 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Barcelona vs Real Madrid Spilltips

Våre oddstips for La Liga-kampen Barcelona - Real Madrid den 2023-10-28 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Barcelona vs Real Madrid?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Barcelona og Real Madrid, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Barcelona vs Real Madrid?

Publisert i La Liga Merket med: ,