Barcelona vs Panathinaikos

Barcelona vs PanathinaikosBarcelonaPanathinaikos

🏀 2023-11-03 – Euroleague

 

Barcelona vs Panathinaikos kampsniktitt

Kampen mellom Barcelona og Panathinaikos som spilles i Euroleague starter kl. 19:30 GMT den 2023-11-03. Hjemmelaget kommer med 5 seire i de siste 7 spilte kampene, mens Panathinaikos har en vinnerprosent på 1.000 fra de siste 4 spilte kampene.

Når det gjelder de siste 4 møtene mellom de to lagene, har vi Barcelona med 2 seire hjemme, mens Panathinaikos har 0 seire registrert i bortekamper.

For inneværende sesong har Barcelona en gjennomsnittlig poengforskjell på 4.3 poeng, mens Panathinaikos har en gjennomsnittlig poengforskjell på 15.3 poeng:

  • Barcelona: 84.4 gjennomsnittspoeng for, 80.1 gjennomsnittspoeng imot
  • Panathinaikos: 81.3 gjennomsnittspoeng for, 66.0 gjennomsnittspoeng imot

Barcelona vs Panathinaikos H2H-resultater

Tabellen nedenfor presenterer resultatene av de siste fem møtene mellom Barcelona og Panathinaikos:

Dato Resultat
2023-03-23 Panathinaikos 74 – 88 Barcelona
2022-12-16 Barcelona 74 – 68 Panathinaikos
2022-02-03 Barcelona 86 – 60 Panathinaikos
2021-12-16 Panathinaikos 82 – 85 Barcelona

I tillegg til de endelige resultatene i disse kampene, kan du sjekke flere H2H-data for kampen mellom Barcelona og Panathinaikos, med gjeldende lagform og plasseringer.

Barcelona vs Panathinaikos Basketballtips

Med et raskt blikk over de siste H2H-resultatene mellom Barcelona og Panathinaikos, og vinnerratene for hvert lag, kan vi beregne en sannsynlighet for matchvinneren av denne basketballkampen.

Barcelona vs Panathinaikos Spilltips

Vårt tips for kampen Barcelona vs Panathinaikos, som spilles i Euroleague den 2023-11-03, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Barcelona vs Panathinaikos Spilltips

Vårt tips for kampen Barcelona vs Panathinaikos, som spilles i Euroleague den 2023-11-03, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Vi anbefaler at du sjekker mer inngående statistikk og gjør opp din egen mening før du tipper på matchvinneren. Det er best å sjekke statistikken selv med data levert av BasketballStats247.com og velge de beste spillalternativene.

Hvor kan du satse på Barcelona vs Panathinaikos?

Nedenfor har vi listet opp noen anbefalte nettsteder hvor du kan plassere matchvinnerspill på kampen mellom Barcelona og Panathinaikos, sammen med noen andre spillmarkeder som over/under, pausevinner og så videre:

Vår anbefaling for disse operatørene er basert på brukeranmeldelser og bransjeerfaring. I tillegg har disse spillselskapene registreringsbonuser for nye brukere, og de er gode for å spille på andre idretter som fotball, tennis, håndball og 20+ andre idretter. Ansvarsfraskrivelse: Vi har reklameavtaler med disse anbefalte spillnettstedene.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Barcelona vs Panathinaikos?

Publisert i Euroleague Merket med: ,