Barcelona vs Athletic Club

Barcelona vs Athletic ClubBarcelonaAthletic Club

⚽ 2023-10-22 – La Liga

 

Barcelona vs Athletic Club kampsniktitt

Kampen mellom Barcelona og Athletic Club spilles 2023-10-22. Denne La Liga-kampen starter 19:00 GMT. Hjemmelaget ledet av manager Xavi har 3 seire på de siste 5 kamper, mens Athletic Club har 3 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Barcelona og Athletic Club, har Barcelona 2 seire hjemme mens Athletic Club har 0 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Barcelona: n/a
  • for Athletic Club: n/a

Barcelona vs Athletic Club H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Barcelona og Athletic Club:

Dato Resultat
2023-03-12 Athletic Club 0 – 1 Barcelona
2022-10-23 Barcelona 4 – 0 Athletic Club
2022-02-27 Barcelona 4 – 0 Athletic Club
2022-01-20 Athletic Club 3 – 2 Barcelona

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Barcelona – Athletic Club.

Barcelona vs Athletic Club Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Barcelona vs Athletic Club Spilltips

Våre oddstips for La Liga-kampen Barcelona - Athletic Club den 2023-10-22 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Barcelona vs Athletic Club Spilltips

Våre oddstips for La Liga-kampen Barcelona - Athletic Club den 2023-10-22 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Barcelona vs Athletic Club?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Barcelona og Athletic Club, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Barcelona vs Athletic Club?

Publisert i La Liga Merket med: ,