Baerum vs Oppsal

Baerum vs OppsalBaerumOppsal

🏀 2023-11-07 – BLNO

 

Baerum vs Oppsal kampsniktitt

Kampen mellom Baerum og Oppsal som spilles i BLNO starter kl. 18:00 GMT den 2023-11-07. Hjemmelaget kommer med 5 seire i de siste 9 spilte kampene, mens Oppsal har en vinnerprosent på 0.125 fra de siste 8 spilte kampene.

Når det gjelder de siste 4 møtene mellom de to lagene, har vi Baerum med 1 seire hjemme, mens Oppsal har 0 seire registrert i bortekamper.

For inneværende sesong har Baerum en gjennomsnittlig poengforskjell på -0.3 poeng, mens Oppsal har en gjennomsnittlig poengforskjell på -22.0 poeng:

  • Baerum: 79.1 gjennomsnittspoeng for, 79.4 gjennomsnittspoeng imot
  • Oppsal: 70.5 gjennomsnittspoeng for, 92.5 gjennomsnittspoeng imot

Baerum vs Oppsal H2H-resultater

Tabellen nedenfor presenterer resultatene av de siste fem møtene mellom Baerum og Oppsal:

Dato Resultat
2023-02-15 Oppsal 68 – 94 Baerum
2023-01-03 Baerum 73 – 50 Oppsal
2022-09-28 Oppsal 66 – 107 Baerum
n/a n/a

I tillegg til de endelige resultatene i disse kampene, kan du sjekke flere H2H-data for kampen mellom Baerum og Oppsal, med gjeldende lagform og plasseringer.

Baerum vs Oppsal Basketballtips

Med et raskt blikk over de siste H2H-resultatene mellom Baerum og Oppsal, og vinnerratene for hvert lag, kan vi beregne en sannsynlighet for matchvinneren av denne basketballkampen.

Baerum vs Oppsal Spilltips

Vårt tips for kampen Baerum vs Oppsal, som spilles i BLNO den 2023-11-07, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Baerum vs Oppsal Spilltips

Vårt tips for kampen Baerum vs Oppsal, som spilles i BLNO den 2023-11-07, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Vi anbefaler at du sjekker mer inngående statistikk og gjør opp din egen mening før du tipper på matchvinneren. Det er best å sjekke statistikken selv med data levert av BasketballStats247.com og velge de beste spillalternativene.

Hvor kan du satse på Baerum vs Oppsal?

Nedenfor har vi listet opp noen anbefalte nettsteder hvor du kan plassere matchvinnerspill på kampen mellom Baerum og Oppsal, sammen med noen andre spillmarkeder som over/under, pausevinner og så videre:

Vår anbefaling for disse operatørene er basert på brukeranmeldelser og bransjeerfaring. I tillegg har disse spillselskapene registreringsbonuser for nye brukere, og de er gode for å spille på andre idretter som fotball, tennis, håndball og 20+ andre idretter. Ansvarsfraskrivelse: Vi har reklameavtaler med disse anbefalte spillnettstedene.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Baerum vs Oppsal?

Publisert i BLNO Merket med: ,