Auxerre vs PSG

Auxerre vs PSGAuxerrePSG

⚽ 2023-05-21 – Ligue 1

 

Auxerre vs PSG kampsniktitt

Kampen mellom Auxerre og PSG spilles 2023-05-21. Denne Ligue 1-kampen starter 18:45 GMT. Hjemmelaget ledet av manager C. Pélissier har 1 seire på de siste 5 kamper, mens PSG har 4 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Auxerre og PSG, har Auxerre 0 seire hjemme mens PSG har 1 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Auxerre: n/a
  • for PSG: K. Mbappé(0.84 goals/match);

Auxerre vs PSG H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Auxerre og PSG:

Dato Resultat
2022-11-13 PSG 5 – 0 Auxerre
2015-05-30 Auxerre 0 – 1 PSG
n/a n/a
n/a n/a

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Auxerre – PSG.

Auxerre vs PSG Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Auxerre vs PSG Spilltips

Våre oddstips for Ligue 1-kampen Auxerre - PSG den 2023-05-21 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Auxerre vs PSG Spilltips

Våre oddstips for Ligue 1-kampen Auxerre - PSG den 2023-05-21 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Auxerre vs PSG?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Auxerre og PSG, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

unibet www.unibet.com bet365 www.bet365.com
comeon www.comeon.com mobilbet www.mobilbet.com

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Auxerre vs PSG?

Publisert i Ligue 1 Merket med: ,