Augsburg vs Hoffenheim

Augsburg vs HoffenheimAugsburgHoffenheim

⚽ 2023-11-11 – Bundesliga

 

Augsburg vs Hoffenheim kampsniktitt

Kampen mellom Augsburg og Hoffenheim spilles 2023-11-11. Denne Bundesliga-kampen starter 14:30 GMT. Hjemmelaget ledet av manager J. Thorup har 2 seire på de siste 5 kamper, mens Hoffenheim har 2 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Augsburg og Hoffenheim, har Augsburg 1 seire hjemme mens Hoffenheim har 1 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Augsburg: n/a
  • for Hoffenheim: n/a

Augsburg vs Hoffenheim H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Augsburg og Hoffenheim:

Dato Resultat
2023-02-17 Augsburg 1 – 0 Hoffenheim
2022-08-27 Hoffenheim 1 – 0 Augsburg
2022-01-08 Hoffenheim 3 – 1 Augsburg
2021-08-14 Augsburg 0 – 4 Hoffenheim

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Augsburg – Hoffenheim.

Augsburg vs Hoffenheim Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Augsburg vs Hoffenheim Spilltips

Våre oddstips for Bundesliga-kampen Augsburg - Hoffenheim den 2023-11-11 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Augsburg vs Hoffenheim Spilltips

Våre oddstips for Bundesliga-kampen Augsburg - Hoffenheim den 2023-11-11 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Augsburg vs Hoffenheim?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Augsburg og Hoffenheim, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Augsburg vs Hoffenheim?

Publisert i Bundesliga Merket med: ,