Augsburg vs Darmstadt

Augsburg vs DarmstadtAugsburgDarmstadt

⚽ 2023-10-07 – Bundesliga

 

Augsburg vs Darmstadt kampsniktitt

Kampen mellom Augsburg og Darmstadt spilles 2023-10-07. Denne Bundesliga-kampen starter 13:30 GMT. Hjemmelaget ledet av manager E. Maaßen har 1 seire på de siste 5 kamper, mens Darmstadt har 1 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Augsburg og Darmstadt, har Augsburg 1 seire hjemme mens Darmstadt har 1 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Augsburg: n/a
  • for Darmstadt: n/a

Augsburg vs Darmstadt H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Augsburg og Darmstadt:

Dato Resultat
2017-02-25 Darmstadt 1 – 2 Augsburg
2016-09-24 Augsburg 1 – 0 Darmstadt
2016-03-12 Darmstadt 2 – 2 Augsburg
2015-10-17 Augsburg 0 – 2 Darmstadt

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Augsburg – Darmstadt.

Augsburg vs Darmstadt Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Augsburg vs Darmstadt Spilltips

Våre oddstips for Bundesliga-kampen Augsburg - Darmstadt den 2023-10-07 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Augsburg vs Darmstadt Spilltips

Våre oddstips for Bundesliga-kampen Augsburg - Darmstadt den 2023-10-07 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Augsburg vs Darmstadt?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Augsburg og Darmstadt, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Augsburg vs Darmstadt?

Publisert i Bundesliga Merket med: ,