Augsburg vs Borussia Dortmund

Augsburg vs Borussia DortmundAugsburgBorussia Dortmund

⚽ 2023-05-21 – Bundesliga

 

Augsburg vs Borussia Dortmund kampsniktitt

Kampen mellom Augsburg og Borussia Dortmund spilles 2023-05-21. Denne Bundesliga-kampen starter 15:30 GMT. Hjemmelaget ledet av manager E. Maaßen har 1 seire på de siste 5 kamper, mens Borussia Dortmund har 3 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Augsburg og Borussia Dortmund, har Augsburg 0 seire hjemme mens Borussia Dortmund har 0 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Augsburg: n/a
  • for Borussia Dortmund: n/a

Augsburg vs Borussia Dortmund H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Augsburg og Borussia Dortmund:

Dato Resultat
2023-01-22 Borussia Dortmund 4 – 3 Augsburg
2022-02-27 Augsburg 1 – 1 Borussia Dortmund
2021-10-02 Borussia Dortmund 2 – 1 Augsburg
2021-01-30 Borussia Dortmund 3 – 1 Augsburg

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Augsburg – Borussia Dortmund.

Augsburg vs Borussia Dortmund Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Augsburg vs Borussia Dortmund Spilltips

Våre oddstips for Bundesliga-kampen Augsburg - Borussia Dortmund den 2023-05-21 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Augsburg vs Borussia Dortmund Spilltips

Våre oddstips for Bundesliga-kampen Augsburg - Borussia Dortmund den 2023-05-21 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Augsburg vs Borussia Dortmund?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Augsburg og Borussia Dortmund, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

unibet www.unibet.com bet365 www.bet365.com
comeon www.comeon.com mobilbet www.mobilbet.com

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Augsburg vs Borussia Dortmund?

Publisert i Bundesliga Merket med: ,